Gereedschap

Welke tools heb je nou nodig voor jouw klus en heb je de pro-versie nodig of is het basismodel ook voldoende. Maak gebruik van onze tips, zodat je kiest wat past bij jouw ervaring en klus.

Pluggen en schroeven (3)

Dynaplus Schroevenlab

Niet elke schroef is hetzelfde. Er zijn grote verschillen in de kwaliteit van verschillende schroevenmerken en er zijn diverse soorten schroeven met verschillende eigenschappen.

Welke plug heb ik nodig

Je bent aan het klussen en je wilt een badkamerkastje ophangen. Waar begin je? Wanneer je een schroef of bout wilt bevestigen in een wand of muur, gebruik dan een plug. De plug zorgt ervoor dat de schroef of bout en dus ook het badkamerkastje op zijn plek blijft.

Schroeven kopen? | Welke schroeven heb je nodig?

Verlies jij door de enorme diversiteit aan schroeven en bouten wel eens het overzicht? Geen probleem. Quofi helpt je op weg door de verschillende soorten schroeven en schroevendraaiers overzichtelijk voor je op een rijtje te zetten.

Machines (3)

Welke accu moet je kiezen

Elektrisch accu gereedschap is ontzettend handig, maar wat voor vermogen heb je nodig? Welke accu moet je kiezen voor jouw project? Er is zoveel keus dat wij graag uitleggen wat Ah, volt en wattage inhoudt. Daarna kun je een gerichte keuze maken.

Boormachines

Wil je een gat boren, iets bevestigen of juist iets slopen, dan gebruik je een boor-/schroefmachine. Maar welke machine heb je nodig? Dit hangt af van wat voor soort klus je wilt uitvoeren, waarin of waardoor je gaat boren of schroeven etc. Er is genoeg om op te letten, wij helpen je het gat te maken.

Hogedrukreinigers

Een keurig onderhouden terras of een blinkende auto zijn een lust voor het oog. De klusjes om deze resultaten te bereiken zijn helaas niet altijd even leuk. Je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken met een goede hogedrukreiniger.

Accessoires (1)

Keuzehulp: Verschil tussen een ladder en trap

Ladders en trappen worden nog wel eens door elkaar gehaald, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een ladder en een trap? Welke uitvoeringen zijn er? En hoe maak je het beste een keuze welke je nodig hebt voor jouw klus? Wij helpen je op weg met een paar tips, zodat jij voortaan direct weet wat je nodig hebt.

Handgereedschap (1)

Tangen | Welke tang heb ik nodig?

Tangen zijn er in allerlei soorten en maten en voor allerlei klussen. Maar welke tang heb je nou nodig voor welke klus en wat is het verschil tussen de tangen? Onderstaand overzicht helpt je bij je keuze voor de juiste tang voor jouw klus. Eén ding staat vast: bij Quofi vind je de tang die je nodig hebt!

Tuingereedschap (1)

Hogedrukreinigers

Een keurig onderhouden terras of een blinkende auto zijn een lust voor het oog. De klusjes om deze resultaten te bereiken zijn helaas niet altijd even leuk. Je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken met een goede hogedrukreiniger.