Langer thuis wonen

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor langer zelfstandig thuis te wonen. Om ervoor te zorgen dat dat veilig kan, biedt Quofi Home-care: een compleet assortiment zorghulpmiddelen. Hiermee maak je je woning toegankelijk, veilig én comfortabel.

Bekijk ons SecuCare assortiment

Producten van SecuCare

Veiligheid

Een ongeluk zit een in klein hoekje. Een natte badkamervloer of traplopen in het donker kan al gauw leiden tot een vervelende val of glijpartij. Quofi heeft een groot aanbod producten die vallen en uitglijden voorkomen en de veiligheid in en om het huis verbeteren. We hebben onder andere anti-slipstickers, traptredeprofielen en douche- en badzitjes. Diverse hulpmiddelen die de dagelijkse bezigheden veiliger en gemakkelijker maken.

Woningaanpassingen

Maak je huis met slechts een paar kleine en simpele toevoegingen comfortabeler en toegankelijker. Quofi’s wandbeugels, wandgrepen, postvangers en drempelhulpen voorkomen onnodige inspanningen zoals bukken en tillen, en helpen met opstaan. Deze energie kun je beter stoppen in een fijne wandeling.

SecuCare - altijd een veilig gevoel

DESTIL heeft een breed assortiment aan SecuCare hulpmiddelen die zorgeloos en veilig langer thuiswonen mogelijk maken. Producten van SecuCare verhogen de veiligheid in en om het huis en verhogen de zelfredzaamheid.

De producten worden ontwikkeld met veel aandacht voor ontwerp, sterkte en geldende normeringen. Elementen als goede ergonomie, modulariteit en glow in the dark dragen bij aan de uitstraling en functionaliteit.