Over Quofi

Bij Quofi.nl hebben we alles voor de kleine en grote klus rondom het huis. We helpen de doe-het-zelver aan de beste spullen en geven je advies met behulp van klusadviezen, stappenplannen, keuzehulpen en onze gespecialiseerde klantenservice. Wil je snel aan de slag? Geen probleem: op werkdagen voor 21.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. We zijn er alleen online dus sluitingstijden daar doen we niet aan! #allesvoordeklus


Je klust met Quofi omdat:

 Wij alleen A-merken hebben, kwaliteit gegarandeerd
 Uniek assortiment in hang- en sluitwerk
 Op werkdagen voor 21.30 besteld, dezelfde dag verzonden
 Gratis verzending hebben vanaf € 75,- (soms vanaf 0,-)
 Onze klanten ons met een dikke 8,8 beoordelen
 We echt bestaan: Thuiswinkelwaarborg
 Altijd bereikbaar: info@quofi.nl / 013-4653355

Wij richten ons op:

Een veilig (t)huis: we hebben producten voor inbraak- en brandpreventie, kinderveiligheid, langer thuis wonen en ook domotica.

De kleine en grote klus: of het nou gaat om repareren, pimpen, onderhoud, creëren, slopen, schoonmaken of verbouwen gaat. Dat kan met ons brede assortiment.

De Qlusser: je kunt niet aan een klus beginnen zonder goede bescherming. Daarom speciaal voor de klusser werkkleding, tools en gadgets van een A-merk.

Design: als iets werkt, prima, maar het moet ook mooi zijn. Van deurklink tot scharnier, voor het hang- en-sluitwerk hebben we een paar designtoppers in huis.

BuitenQlussen: elk seizoen is er wel iets in de tuin te doen. We hebben een breed assortiment aan tuingereedschap.

Welke productgroepen levert Quofi?

Quofi levert ruim 60.000 artikelen uit de volgende productgroepen:
Hang- en sluitwerk – Bouwbeslag – Handgereedschap – Machines – Toebehoren machines – Land- en tuinbouw – Persoonlijke bescherming – Bevestigingsmaterialen – Ankerwerk – Lijmen en dichtingen – Chemie – Waterinstallatietechniek – Electro installatietechniek – Lucht- en overige installatietechniek – Elementen- en materiaalbescherming – Interieurbouw – Gebruiks- en verbruiksartikelen.

Onderdeel van een groothandel in de bouw

Quofi.nl is onderdeel van Descours & Cabaud. Descours & Cabaud is één van de grootste Europese technische groothandels voor de bouw en industrie, met een verkoopomzet van ongeveer 3 miljard. Onder de vlag van Descours & Cabaud werken o.a. DESTIL Prolians, DEXIS Netherlands, Van den Broeck en IMES. Quofi is de overkoepelende Franse naam voor alle productgroepen die wij in onze webshop aanbieden. Het distributiecentrum en Aftersales zijn in Tilburg gevestigd.