Intersteel brandpage - betrek ramen en deur bij het interieur

Intersteel beslag, betrek ramen en deuren bij het design

Met Intersteel deurbeslag en raambeslag voeg je een klasse van stijl en design toe aan delen van het huis die doorgaans onopvallend in het interieur opgaan. De hoge kwaliteit van het beslag combineert design en functionaliteit om aan te sluiten op het moderne interieur. 

Maak kennis met stijl, maak kennis met Intersteel

Met Intersteel heb je design in de hand

Details zitten in de kleine dingen. Zoals de kleur van een plint, een plant met gekleurde bladeren of een bijzonder deurkruk. De geroemde designers van Intersteel zijn continu op zoek naar de kleine details waarmee een eigen stijl helemaal afgemaakt kan worden. Door het beslag van ramen en deuren te betrekken in het design worden alle punten op de "i" gezet. Onderscheid je inrichting en verlos je van het normale met de exclusieve producten van Intersteel. Als officiële Intersteel dealer kun je bij Quofi terecht voor het complete assortiment van Intersteel producten.

Dubbele quote
Intersteel is het merk waarmee Van Leeuwen International zijn missie om design deurkrukken een belangrijke pijler te maken van interieurdesign ten uitvoer brengt. Het is een familiebedrijf, dat gestart is in de jaren 1900. Later groeide dit uit tot Van Leeuwen Agenturen dat veelal als agent van exclusief bouw- en interieurbeslag optrad. Sinds de jaren ’70 heeft Van Leeuwen International steeds meer ingezet op het volledig in eigen beheer ontwikkelen van design deurkrukken, raamsluitingen en accessoires. In 1995 werd besloten de onderneming verder onder de onderscheidende merknaam Intersteel voort te zetten.