Intersteel beslag, betrek ramen en deuren bij het design

Met Intersteel deurbeslag en raambeslag voeg je een klasse van stijl en design toe aan delen van het huis die doorgaans onopvallend in het interieur opgaan. De hoge kwaliteit van het beslag combineert design en functionaliteit om aan te sluiten op het moderne interieur. Of men voor landelijke, klassiek, modern of juist retro gaat. Dankzij samenwerkingen met vooraanstaande architecten brengt Intersteel een frisse exclusieve noot aan interieur-design op een manier die niemand eerder op deze wijze aanpakte.
Dankzij de vormgeving en productiecapaciteit van Intersteel wordt het voor iedereen betaalbaar om zelfs de kleinere details in het interieur een gevoel van design mee te geven. Zo wordt stijl en design niet alleen toegankelijk voor elke type woonstijl, maar ook voor ieder budget.

Intersteel - Design deurkrukken en raambeslag voor elk interieur

Intersteel postkasten

Haal een stukje nostalgie in huis met de vernieuwde authentieke brievenbus van PTT. Intersteel heeft nieuw leven geblazen in de oude bekende PTT brievenbus, waardoor jij met gemak een beetje oude glorie in huis haalt met kwaliteitsmateriaal van nu. Alsof de tijd even stil heeft gestaan.

Intersteel brievenbussen - Postkasten

Intersteel zwart beslag

Zwart is een contrasterende kleur in elk interieur. De combinatie met grijs, wit of juist levendige kleuren maakt een subtiele variatie in het doorgaans inspiratieloze effect van raam- of deurbeslag. Luxe, stijlvol en je ziet er niet snel iets op.

Intersteel zwart raam- en deurbeslag

Intersteel Postkast en beslag.

Intersteel RVS beslag

Elegant en functioneel dat een subtiele aanwezigheid heeft. RVS beslag heeft een lichte en matte verschijning dat vaak geassocieerd wordt met luxe. De reflectie-loze materialen, zoals bij de Intersteel deurkruk, geven een lichte en ruime toevoeging aan de woonstijl zonder daarbij teveel in het oog te springen.

Intersteel - RVS deur- en raambeslag

Intersteel schuifdeursysteem en accessoires

Een deur zonder scharnieren die opengaat zonder ruimte in de kamer nodig te hebben. Het voelt als een exclusief systeem dat de wand opzij laat schuiven en een nieuwe kamer blootlegt. De stilte van het schuifdeursysteem en de soepele beweging maakt het zodat je puur kunt genieten van het exclusieve gevoel.

Intersteel - Schuifdeursysteem en accessoires

Intersteel RVS en schuifdeursystemen.
Maak kennis met stijl, maak kennis met Intersteel

Met Intersteel heb je design in de hand

Details zitten in de kleine dingen. Zoals de kleur van een plint, een plant met gekleurde bladeren of een bijzonder deurkruk. De geroemde designers van Intersteel zijn continu op zoek naar de kleine details waarmee een eigen stijl helemaal afgemaakt kan worden. Door het beslag van ramen en deuren te betrekken in het design worden alle punten op de "i" gezet. Onderscheid je inrichting en verlos je van het normale met de exclusieve producten van Intersteel. Als officiële Intersteel dealer kun je bij Quofi terecht voor het complete assortiment van Intersteel producten.

Dubbele quote
Intersteel is het merk waarmee Van Leeuwen International zijn missie om design deurkrukken een belangrijke pijler te maken van interieurdesign ten uitvoer brengt. Het is een familiebedrijf, dat gestart is in de jaren 1900. Later groeide dit uit tot Van Leeuwen Agenturen dat veelal als agent van exclusief bouw- en interieurbeslag optrad. Sinds de jaren ’70 heeft Van Leeuwen International steeds meer ingezet op het volledig in eigen beheer ontwikkelen van design deurkrukken, raamsluitingen en accessoires. In 1995 werd besloten de onderneming verder onder de onderscheidende merknaam Intersteel voort te zetten.