Powertooldeals, meer powerrrr voor minder geld

Quofi heeft een ruim aanbod aan powertools voor de klus die om iets meer power vraagt. Quofi wil de gedreven klusser voorzien van topkwaliteit waarmee je kleine en grote klussen kunt uitvoeren. Wil je alleen het allerbeste? Dan hebben wij onze Topdeals op Powertools voor je samengesteld. Klik op de link onderaan om alle geselecteerde machines te bekijken.

 

Makita schroefbitset - 42-delig - inclusief boren
121 euro korting inclusief een gratis derde accu bij Hikoki machines

Tuingereedschap

Zaagmachines

Schuurmachines

Slijpmachines

Tackers

Overige Powertooldeals

merk-bosch
merk-hikoki
merk-makita
merk-spitpaslode
merk-allemaal

Accuboormachine aanbieding

Niet elke vakman gebruikt dezelfde apparaten, maar er is één apparaat wat bijna elke klusser nodig heeft: de accuboormachine. In de Quofi Powertools Deals vind je daarom ook enkele accuboormachine aanbiedingen waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen. Extreme korting op absolute A-kwaliteit powertools die jouw klus een stuk makkelijker maken. Ook voor de nodige losse accu's en acculaders kun je uiteraard bij ons terecht. Powertools van A tot Z.

Multitool aanbieding

De gemiddelde klusser heeft al snel meerdere powertools in zijn arsenaal. Een accuboormachine, schuurmachine, slijptol en nog meer. Diverse van die machines zijn vaak iets te groot voor het kleinere werk of je hebt graag 1 machine die meerdere taken kan uitvoeren. Hiervoor is de multitool een ideale powertool. In de multitool aanbiedingen bij Quofi's Powertools vind je enkele multitool's die perfect zijn voor het kleinere werk en vaak ook diverse taken over kunnen nemen. Hierdoor houdt je 1 machine over voor een reeks aan klusjes.

Gereedschap aanbieding

Quofi's deals stoppen niet bij de powertooldeals, zo hebben wij ook een breed assortiment aan (hand) gereedschap. Diverse tools voor diverse taken. Voor de momenten waarbij een machine te groot of te grof is kun je het werk perfect afronden met het losse gereedschap. 


Ontvang de beste klusdeals

Meld je aan voor de Quofi nieuwsbrief

*De € 5,- korting is geldig bij een minimale besteding van € 30,-