AXA Home security

AXA staat bekend om haar expertise op het gebied van veiligheid en beveiliging. De rijke historie van dit A-merk voert ons terug naar 1902. Innovatie staat hoog in het vaandel, met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen. Gebruiksgemak voor de consument en hoogwaardige producten staan centraal.

Van productie tot verkoop? Bekijk de bedrijfsfilm van AXA Home Security.

Quofi.nl heeft een ruim aanbod AXA, met o.a. hang- en sluitwerk, scharnieren en raamuitzetters, met verschillende keurmerken, waaronder het PolitieKeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

 


Scharnieren

Goede scharnieren zijn bij de beveiliging van je huis net zo belangrijk als een goed slot. Bij naar buiten draaiende ramen en deuren kunnen de scharnierpennen er makkelijk uitgetikt worden. Om dit te voorkomen heeft AXA veiligheidsscharnieren die voldoen aan de eisen die het PolitieKeurmerk Veilig Wonen stelt op het gebied van inbraakwerendheid en het SKG keurmerk bezitten.

Bekijk de scharnieren

AXA home security

Een gezond klimaat begint bij jezelf

Ventileren zorgt voor frisse, schone lucht en helpt om nare geurtjes of zelfs vochtproblemen te voorkomen. Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat het ventileren van de woning op een verantwoorde manier gebeurt, zonder vergrote kans op inbraak. AXA Home Security produceert al bijna 120 jaar producten die helpen om op een veilige en betrouwbare wijze het ventileren toe te laten. 
Ventileren kan plaatsvinden via mechanische ventilatie of natuurlijke ventilatie, waarbij vooral de laatste gebeurt via ramen, deuren en roosters. Hiermee kan luchtvervuiling tegengegaan worden en creëer je een gezonder klimaat binnenshuis. Vooral belangrijk nu we meer tijd thuis doorbrengen dan we gewend zijn.

In het Quofi Klusadvies over Ventileren leggen we hier meer over uit >

AXA is wellicht bekend van de fietssloten, maar de Nederlandse fabrikant die al in 1902 begon, heeft zijn naam vooral gemaakt met hang- en sluitwerk. Pas rond 1922 werden er sloten voor fietsen gefabriceerd. In de 120 jaar tijd is AXA uitgegroeid naar een internationale autoriteit op het gebied van kwaliteit, veiligheid en comfort. Beide takken van producten zijn inmiddels gescheiden in de vorm van AXA Bike Security en AXA Home Security. De laatste is de specialist voor scharnieren, raamuitzetten, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement.

Ik wil graag meer lezen over AXA Home Security >

AXA assortiment