Klus als een pro met HAVEP workwear

Havep workwear

Klus als een pro!

Werkkleding van HAVEP biedt optimale bescherming en zit als gegoten. Door de vele opbergmogelijkheden kun je al jouw gereedschap met gemak kwijt. En je kunt kiezen uit vele sportieve looks.

Bekijk onze:       

 

OERSTERKE WERKJASSEN 

Dit zijn de beste werkjassen voor de klus. Ze beschermen je tegen kou, regen en rondvliegende splinters. De HAVEP werkjassen zijn nu in de aanbieding.

WERKBROEKEN MAKEN DE KLUS 

Of je nu uren op je knieën zit of in de tuin aan het snoeien bent. Deze werkbroeken beschermen je tegen rondvliegend hout, een harde ondergrond, kou en regen. De HAVEP werkbroeken zijn nu extra voordelig.

HAVEP werkkleding collecties

Werkkleding kan je dag maken of breken. De HAVEP collecties zorgen voor optimale bescherming, zitten als gegoten en je ziet er ook nog eens goed uit. Bekijk hieronder onze uitgelichte collecties en ontdek welke collectie voor jou en jouw werkzaamheden het meest geschikt is.

HAVEP - attitude collectie

HAVEP® Attitude - klus in stijl

Een uitblinker binnen het HAVEP aanbod is de Attitude-collectie. Om er zeker van te zijn dat de werkkleding uit deze collectie aan al jouw verwachtingen voldoet testen ze alle items uitgebreid in de praktijk. De Attitude-werkbroeken zijn dan ook erg comfortabel. Zo gebruikt HAVEP ademend stretch doek in de knieholtes en geloof ons, dat ga je merken. Daarnaast plaatsen ze op strategische plekken verstevigingen, zodat je extra lang plezier hebt van je werkkleding. Optimaal comfort, gecombineerd met een goede bescherming en een stoere uitstraling.

Ga naar de Attitude-collectie >

 HAVEP - shift collectie

HAVEP® Shift - 100% bewegingsvrijheid

De nieuwste aanwinst bij HAVEP is de sportieve Shift-collectie. Met zijn superieure kwaliteit is deze collectie werkkleding gemaakt voor vrijwel elke klus. De Shift-collectie is supersterk, kan tegen een stootje (of 100) en gaat heel wat klusjaren mee. De Shift-collectie geeft je 100% bewegingsvrijheid, waardoor je moeiteloos en soepel kunt bukken, knielen, rekken of strekken zonder dat je drukkende naden in je lijf voelt. Met als klap op de vuurpijl: de werkkleding is zonder schadelijke chemicaliën en kleurstoffen gemaakt. Goed voor jou, goed voor het milieu!

Ga naar de Shift-collectie >

HAVEP Basics

HAVEP® BASIC - gewoon goed

Geen poespas, it's all about the basics.  De HAVEP® Basic kleding is bovenal functioneel en bestaat alleen uit hetgeen dat jij echt nodig hebt als klusser. Oftewel alleen maar goede overalls, broeken, jassen en hemden zonder overbodige mooimakers, maar met jarenlange bewezen constante kwaliteit. De Basic modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en kwaliteiten. En ook de prijs is zonder enige poespas. Daar kun je mee klussen!

Ga naar de Basics collectie >