WD-40 | Reinigers, ontvetters en smeermiddelen

WD40 smeermiddelen

WD-40 is het merk dat standaard in je garage thuishoort. Een breed assortiment aan onderhouds- en reinigingsproducten voor al je huis, tuin en keukenklusjes.

WD40 smeermiddelen

WD-40 is het merk dat standaard in je garage thuishoort. Een breed assortiment aan onderhouds- en reinigingsproducten voor al je huis, tuin en keukenklusjes.

WD40 specialist
WD40 multispray
WD-40® bike assortiment

WD-40 Specialist | met 35% korting

Hoogwaardige smeermiddelen, reinigers en ontvetters for more demanding tasks.

WD-40 Multi-use | met 35% korting

Multi-Use Product 1 bus 1000 toepassingen voor klusjes in en om het huis. 

WD-40 BIKE | met 35% korting

Gebruik de WD-40 BIKE collectie om de levensduur van jouw fiets te verlengen.

WD-40 bij Quofi.nl

Waar WD-40 eerst alleen gebruikt om roest tegen te gaan; wordt dit handige spul vandaag de dag voor vele huis-, tuin- en keukenklussen ingezet. Met 3 productlijnen is er voor elke klus wel een WD-40 oplossing. Welke oplossing je ook nodig hebt je koopt het bij Quofi.nl

WD-40 Specialist "For more demanding tasks"

De Specialist productlijn van WD-40 draagt niet voor niets de slogan: For more demanding tasks. Hij is speciaal gemaakt voor de veeleisende klussen die goed moeten worden uitgevoerd. Zo gebruik je de Specialist remmenreiniger speciaal voor het reinigen van remmen, tandwielen en andere componenten. Of wat dacht je van de Specialist smeerspray die je gebruikt om ervoor te zorgen dat machines en gereedschappen soepel blijven werken en langer meegaan. En de Specialist siliconenspray die je onder andere gebruikt om hogedruk apparatuur te smeren. Kortom de Specialist lijn doet het goed voor industriële toepassingen, maar jij als behendige doe-het-zelver kan er ook zeker mee overweg.

WD-40 Multi-use

Dé Multi-Use productlijn. Er staat vast ergens een busje van deze soort WD-40 in je huis of garage, want Dé originele multispray kun je werkelijk waar bijna overal wel voor gebruiken. Denk aan roest verwijderen, beschermen tegen corrosie, fietskettingen smeren, scharnieren smeren, maar ook crosstrainers onderhouden, snoeischaren smeren, printkoppen schoonmaken en ga maar door.

WD-40 BIKE

Speciaal voor de fiets-fanaat is er dé WD-40 BIKE-collectie. 3 onmisbare items die jouw fiets in top-conditie houden en jou dus ook. De WD-40 lube, degreaser en cleaner zijn in samenwerking met experts en fietsfanaten gemaakt en zijn bedoeld voor monteurs, werkplaatsmedewerkers en fietsers. De degreaser is een sneldorgende ontvetter die kettingen reinigt. De All conditions Lube is een PTFE-smeermiddel die zorgt voor maximale smering in alle weersomstandigheden. En ben je klaar met je rondje dan gebruik je de BIKE cleaner een alles-in-een-spray die direct korte metten maakt met modder, vuil en andere resten op je fiets.

Of je nu de Specialist-lijn, de gewone Multi-use nodig hebt of het BIKE assortiment. Quofi.nl heeft allemaal in huis!