WD40 smeermiddelen

WD-40 is het merk dat standaard in je garage thuishoort. Een breed assortiment aan onderhouds- en reinigingsproducten voor al je huis, tuin en keukenklusjes.

WD-40 multispray spuitbus - smart straw - 300ml

WD-40 multispray spuitbus - smart straw - 300ml

WD-40 multispray - in jerrycan - 5 liter

Multispray WD-40 in 5 liter can

€ 106,82 € 69,43

WD-40 fix it challenge

De WD-40 FIX-it Challenge wordt geheel georganiseerd door WD-40 en loopt van 9 maart t/m 30 oktober 2022.

Win met je project en
mee aan de WD-40 FIX-it Challenge  

Leg je project vast en doe mee aan de WD-40 de FIX-it Challenge. Bij deze actie kun jij je prachtproject in the spotlight zetten en daar ook nog eens mooie prijzen mee winnen. Hoe maak je kans? Deel je prachtproject op wd40.nl en maak kans op één van de vier klusbonnen t.w.v. €2500! 

Het Quofi WD-40 assortiment

Over WD-40

WD-40 Multi-use

Dé Multi-Use productlijn. Er staat vast ergens een busje van deze soort WD-40 in je huis of garage, want dé originele multispray kun je bijna overal voor gebruiken. Denk aan roest verwijderen, beschermen tegen corrosie, fietskettingen smeren, scharnieren smeren, maar ook crosstrainers onderhouden, snoeischaren smeren, printkoppen schoonmaken en ga maar door.

WD-40 BIKE

Speciaal voor de fiets-fanaat is er dé WD-40 BIKE-collectie. 3 onmisbare items die jouw fiets in topconditie houden en jou dus ook. De WD-40 lube, degreaser en cleaner zijn in samenwerking met experts en fietsfanaten gemaakt en zijn bedoeld voor monteurs, werkplaatsmedewerkers en fietsers. De degreaser is een sneldorgende ontvetter die kettingen reinigt. De All Conditions Lube is een PTFE-smeermiddel die zorgt voor maximale smering in alle weersomstandigheden. Ben je klaar met je rondje dan gebruik je de BIKE cleaner. Dit is een alles-in-een-spray die korte metten maakt met modder, vuil en andere resten op je fiets.

Of je nu de Specialist-lijn, de gewone Multi-use nodig hebt of het BIKE assortiment. Quofi.nl heeft allemaal in huis!

WD-40 Specialist "For more demanding tasks"

De Specialist productlijn van WD-40 draagt niet voor niets de slogan: For more demanding tasks. Hij is speciaal gemaakt voor de veeleisende klussen die goed moeten worden uitgevoerd. Zo gebruik je de Specialist remmenreiniger speciaal voor het reinigen van remmen, tandwielen en andere componenten. De Specialist Smeerspray gebruik je om ervoor te zorgen dat machines en gereedschappen soepel blijven werken en langer meegaan. Als laatste heb je de Specialist siliconenspray die je onder andere gebruikt om hogedruk apparatuur te smeren. Kortom de Specialist-lijn doet het goed voor industriële toepassingen, maar jij als behendige doe-het-zelver kan er ook zeker mee overweg.