Repair Care | Professionals in houtrot en houtreparatie

Met Repair Care producten herstel je in een handomdraai houtrot of andere houtreparaties, zoals beschadigingen aan kozijnen, deuren of meubels. Deze oplossingen tegen houtrot harden snel dus je kunt dezelfde dag nog verder met je schilderwerk. Om te bewijzen hoe goed deze producten zijn biedt Repair Care zelfs een garantie van 10 jaar op de reparatie. Voor de professionele schilder of timmerman, of ervaren thuisklusser, is dit een product dat niet mag ontbreken in de werkbus.

Repair Care, professionele producten tegen houtrot en voor houtreparatie

Eerste keer houtrot vullen of geen kitpistool in huis?

Eerste keer? Gebruik dan de producten van Repair Cares zusterbedrijf EAZYFIX. EAZYFIX is speciaal gericht op gebruikers die minder ervaren zijn met het verwerken van specialistische producten. De producten van EAZYFIX zijn ook gebaseerd op 2-componenten techniek en geven de thuisklusser de middelen om professionele resultaten te behalen. Deze producten zijn makkelijker in gebruik en hebben een ruimere verwerkingstijd. Net zoals bij Repair Care geeft EAZYFIX garantie op de reparatie.

Naar EAZYFIX assortiment

Top 20 producten voor houtrot en houtreparatie

Best verkocht.

De voordelen van Repair Care

 •  De zeer korte droogtijd maakt het mogelijk om al in 30 minuten weer verder te kunnen
 •  Compleet assortiment van houtrot tot plamuren, voorstrijken en afdichten
 •  Krachtige 2-componenten formules voor een supersterk resultaat
 •  Speciaal ontworpen voor de professionele klusser
 •  Milieuvriendelijke en duurzame producten

Bekijk hier ons klusadvies over houtrot en houtreparatie

Bekijk hier het volledige Repair Care assortiment

Repair Care

Voor de ervaren vakman is Repair Care het middel bij uitstek in geval van houtherstel en -onderhoud. De geavanceerde producten van Repair Care vereisen de nodige kennis en ervaring om te verwerken, maar bieden een onverslaanbaar resultaat. Als wereldwijde speler is Repair Care jarenlang actief en marktleider in landen zoals Nederland, Engeland en Duitsland. Bestsellers zoals Dry Fix en Dry Flex zijn in schappen over de hele wereld terug te vinden, met recht een A-merk dus. Werken met Repair Care staat garant voor een kostenbesparend en milieu-vriendelijk resultaat dat zichzelf bewijst middels de minimale garantie van 10 jaar op de reparatie!

 • Specifiek ontworpen voor de ervaren vakman
 • Specialist in kwalitatief, duurzaam onderhoud
 • Al meer dan 25 jaar marktleider in diverse Europese landen
 • In huis ontwikkelde producten door eigen onderzoek & ontwikkeling afdeling
 • Unieke 10-jarige onafhankelijke systeemgarantie
 • Repair Care biedt bedrijfsopleidingen aan om het maximale uit het personeel en de producten te halen

Met het oog op de vakman

Producten van Repair Care worden geformuleerd en ontwikkeld met het oog op de vakman. Dit houdt in dat enige ervaring en kennis vereist is om de voorbereiding, verwerking en afwerking op de juiste manier te verrichtten. Voor de doorgewinterde vakman raden wij echter Repair Care aan, dit is een lijn producten die gericht is op de professionele schilder of timmerman die wat jaren ervaring onder de riem heeft.

Van klein naar groot

Geen klus is te klein of te groot voor de producten van Repair Care. Van het repareren van houtrot in de schuurdeur, of die nare plek in het kozijn. Zelfs voor groot onderhoud aan de boeiboord, het dakkapel of de overkapping. Met het complete assortiment van producten kun je het hout voorbereiden, afdichten, opvullen, plamuren en voorstrijken. Van begin tot eind, van kleine klus naar grote klus, het assortiment van Repair Care helpt je naar een professioneel resultaat waar je 10 jaar lang van kunt genieten, gegarandeerd.