Vitility | Hulpmiddelen voor het dagelijks leven

Op zoek naar hoogwaardige (medische) hulpmiddelen? Dan ben je bij Vitility aan het juiste adres! Vitility heeft een ruim assortiment aan hulpmiddelen die het dagelijks leven aanzienlijk comfortabeler maken. Ook kunnen deze hulpmiddelen zorgen voor een welverdiende gemoedsrust wat gepaard gaat met een speciale focus op de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Of je nu hulp nodig hebt bij het aantrekken van steunkousen of een praktische stoelverhoger voor de eetkamer zoekt Vitility heeft het in haar assortiment. Zoek je toch een andere oplossing voor het vergemakkelijken van de andere dagelijkse bezigheden? Geen probleem, Vitility staat altijd klaar met doeltreffende oplossingen.

Wat Vitility echt onderscheidt, is hun inzet om een veilige en onafhankelijke leefomgeving te creëren, zowel binnen als buiten je huis. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan essentiële activiteiten zoals slapen, persoonlijke verzorging, koken, wandelen en meer. Vitility heeft als doel mensen te assisteren bij het behouden van een actieve en onafhankelijke levensstijl. Ongeacht je leeftijd of eventuele medische situatie, 



Bekijk nu het Vitility assortiment op Quofi:


Vitility maakt het leven eenvoudiger

Vitility staat nooit stil; voortdurend in beweging en op zoek naar manieren om zichzelf te overtreffen.  Het streven naar verbetering zit in Vitility's DNA. Ze begrijpen dat het niet voldoende is om enkel slim ontworpen en comfortabele producten te ontwikkelen. Het draait om meer dan dat. Het gaat erom dat je moeiteloos zelfstandig je activiteiten kunt ontplooien, zonder gedoe. Dit proces vergt tijd en inzet, maar Vitility is vastberaden om dit te bereiken. Het prachtige assortiment (medische) hulpmiddelen weerspiegelt dit streven.
Vitility is er om het dagelijkse leven te vergemakkelijken en te verrijken, elke dag, de hele dag.




BSCI

Vitility is aangesloten bij de Europese organisatie BSCI, zij werken samen aan wereldwijde arbeidsomstandigheden.

BSCI, onderdeel van FTA, streeft ernaar om werkomstandigheden wereldwijd te verbeteren, waaronder veiligheid, ionen, geen dwang- of kinderarbeid.

MDR 

Vitility werkt volgens CE-regelgeving.

Een CE-markering toont dat Vitility voldoet aan de EU-normen voor gezondheid, veiligheid en millieubescherming. Het product is vrij verkoopbaar in de Europese Economische Ruimte, ongeacht het land van herkomst.

 FSC

FSC bevordert het evenwicht tussen bosbeheer en belangen, om sociale, milieu- en economische belangen in balans te brengen.

Vitility hanteert het FSC-keurmerk en heeft hiervoor meegewerkt aan een audit door onafhankelijke certificeringsinstanties. Zoveel mogelijk verpakkingen hebben een FSC-keurmerk.

 

Kwaliteit

Vitility staat voor kwaliteit. Bij het ontwikkelen van producten wordt er kritisch gekeken naar de materialen, variërend van hoogwaardig kunststof en roestvrij staal tot TPR-materiaal dat goed in de hand ligt.

Maak kennis met de producten van Vitility