Machines

Werk niet harder, maar juist slimmer met handige en robuuste machines voor in de tuin. Blijf lekker mobiel met de vele accu-machines of geniet van wat extra vermogen met bedrade powertools. Kijk ook bij de Powertooldeals en verzet extra werk met krachtige powertools.

PBM

Het hebben van groene vingers is leuk, totdat ze daadwerkelijk groen zijn. Met comfortabele werkhandschoenen houdt je je handen veilig en schoon. Combineer dit met werkschoenen, een werkbroek of overige werkkleding en je bent perfect gekleed om ongestoord aan de slag te gaan in de tuin.

Bewatering

Een gezonde en groene tuin heeft voldoende water nodig, vooral in het begin van de lente wanneer de planten veel energie nodig hebben om bloem en blad te vormen. In de zomer is het vooral de schaarste aan water waardoor je extra moet besproeien. Houd jij je tuin nat en gezond?

Tuingereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Snoei je heg strak en recht of hark de bladeren gemakkelijk bij elkaar. Met het juiste gereedschap wordt elke klus in de tuin een stuk makkelijker. Ga je aan je terras werken? Let dan ook op het stratenmakersgereedschap dat je nodig hebt.

Tuingereedschap deals

Wie kan tegenwoordig nog zonder tuingereedschap? Groen is tegenwoordig helemaal.... euhm... groen. Een mooi gazon, fleurige bloemen en een strakke heg maken jouw tuin tot een heerlijke oase waar je na de drukte op het werk (of het huishouden) heerlijk kunt ontspannen. Het gemaaide gras, de gesnoeide struiken, de bewaterde planten en het schuurtje vol handig gereedschap geven genoeg reden om je werkkleding en werkschoenen aan te doen en lekker een dagje in het zand te wroeten. Waar wacht je nog op? Op onze tuin-pagina vind je meteen alle topdeals om jouw mooie tuin strak, groen en in topconditie te houden.

In het voorjaar komt je tuin weer uit zijn winterslaap. Bladeren beginnen te groeien, bloemknoppen ontwikkelen en het gras begint weer langer te worden. Ideaal moment om de verticuteerder, grasmaaier en snoeischaar uit de schuur te halen. In de zomer viert de natuur hoogtij met weelderig groen, flinke groei, schitterende bloeiende planten en zelfs wat fruit hier en daar. Om je tuin in toom te houden kun je wat klein snoeiwerk doen, het gras bijhouden, de grond harken en eventueel onkruid spuiten. Wanneer de herfst weer lijkt te gaan komen is vooral de bladblazer, hakselaar en de veger jouw beste vriend om je tuin opgeruimd en netjes te houden. Zo zorg je ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van het heerlijke uitzicht naar jouw stukje groen.