Makita Cadeauwinkel

Altijd al een gratis cadeau van Makita willen hebben? Dat kan met de Makita Cadeauwinkel! Wanneer je in de periode van 1 april 2024 t/m 30 juni 2024 een Makita actieproduct koopt, kun je binnen één jaar na registratie een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel kiezen. Of bewaar de cadeaupunten en spaar door voor een ander cadeau.

1. Koop een actieproduct bij Quofi

2. Log in bij Makita of maak een account aan

3. Registreer je product en kies je cadeau

4. Wissel je punten in en ontvang je cadeau

10 Punten cadeau

20 Punten cadeau


Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, koop een Makita actieproduct bij Quofi. Registreer je actieproduct via Makita en kies je cadeau. Of bewaar je punten om te
sparen voor een groter cadeau. De te doorlopen stappen staan hieronder uitgelegd. Of bekijk de video hiernaast.

  • Stap 1: Koop een actieproduct
  • Stap 2: Log in bij Makita of maak een account aan
  • Stap 3: Registreer je product en kies je cadeau
  • Stap 4: Wissel je punten in en ontvang je cadeau

30 Punten cadeau

Makita Corporation geschiedenis

Wat wij nu kennen als Makita Corporation begon in 1915 als Makita Electric Works in Japan. In het begin verkocht men verlichting materiaal, motoren en transformers. Toen men in 1958 een draagbare elektrische schaaf lanceerde was het lot besloten. Een jaar later werd Makita Electric Works een fabrikant van elektrisch gereedschap. In 1969 werd de 6500D gelanceerd, wat in weze een accu-boormachine was en zelfs het allereerst herlaadbare accu-gereedschap. Hierna volgde al snel meerdere modellen accu-gereedschap, waaronder de allereerste Ni-Cd boormachine en de eerste Ni-Hybride accu boor. In 2005 kwam daar uiteindelijk de allereerste Li-ion accu-slagmoersleutel bij.

Makita toen en nu

Dat Makita een koploper was in de ontwikkeling van elektrisch gereedschap mag duidelijk zijn. Waar zij vaak de eerste waren met verschillende accu-technieken, hebben zij ook een stempel op de markt gezet met hun beschikbaarheid. Zodra Makita internationaal zijn producten ging aanbieden, was het slechts een kwestie van tijd tot er fabrieken over de hele wereld zouden verschijnen. Tegenwoordig fabriceert de powertool-gigant zijn producten in China, Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Duitsland, Roemenië en Engeland. Vanuit deze fabrieken wordt aan de wereldwijde vraag aan machines voldaan. 

Het Makita aanbod

Makita Corporation biedt zijn producten inmiddels aan onder 3 merken: Makita, Dolmar en Maktec, waarbij Makita de meest bekende is binnen Europa. Het productaanbod kan onderverdeeld worden in vijf hoofdgroepen: draadloze machines, powertools, benzinemotor gereedschap, accu's en accessoires. In deze 5 groepen wordt het complete assortiment van producten verdeeld. Omdat Makita grondlegger is in vele aspecten van de accu-technieken die gebruikt worden in hedendaagse accu-machines, wordt deze tak van producten apart gehouden van de rest. Het volledige assortiment dat bij Quofi verkocht wordt, staat momenteel op 1481 verschillende producten. Dat is ruim voldoende om de meest uiteenlopende projecten met succes af te kunnen ronden.