Top Assortiment

Quofi Top Assortiment

Elektrisch gereedschap voor de zwaardere klus

Quofi heeft een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap voor de klus die om iets meer power vraagt, ook wel Powertools genoemd. Quofi wil de gedreven klusser voorzien van Topkwaliteit waarmee je niet alleen kleine maar ook grote klussen uit kunt voeren. Daarom bieden wij alleen Topmerken aan zoals o.a. Hitachi, Makita, Bosch, Festool, Spit, Fein en Carat.

Exclusief voor de gedreven klusser presenteert Quofi het Top Assortiment!

Het Top Assortiment is een continu wisselende selectie van de nieuwste, meest verkochte machines van dit moment, met een prijs waar je geen nee tegen kunt zeggen. Het aanbod wisselt regelmatig dus grijp je kans en stop meer power in je klus! Het gehele Top Assortiment aan powertools vind je hier.

Hitachi Toppers

Makita Toppers

Bosch Toppers

"Elektrisch gereedschap van Topkwaliteit waarmee je meer dan een zaterdag werk kan verzetten"

Hitachi powertools

Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.

Bekijk het Hitachi Top Assortiment

Makita powertools

Makita wordt wereldwijd door miljoenen klussers geroemd om de kwaliteit van haar producten. De machines die stuk voorstuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen.

Bekijk het Makita Top Assortiment

Bosch powertools

Het elektrisch gereedschap van Bosch is wereldmarktleider op het gebied van draagbaar elektrisch gereedschap en toebehoren. Bosch staat voor klantgerichtheid en grote innovatiekracht en is een totaalaanbieder voor alle denkbare klussen in en om het huis.

Bekijk het Bosch Top Assortiment