De actie waar je voor kwam is helaas afgelopen. Maar geen zorgen, we hebben diverse andere acties lopen. Kijk op onze homepage voor de huidige acties en houd onze nieuwsbrief of Social Media in de gaten om als eerste de nieuwste deals te zien.

Zit jij er deze zomer behaaglijk en comfortabel bij? Of stromen de zweetdruppels van je rug? Waarom afwachten? Met de Quofi Zomerdeals haal je alles in huis om deze zomer met een glimlach te doorstaan. Laat die thermometer maar omhoog schieten, want jij blijft ongeacht de hitte lekker koel.

 

Profiteer snel van extra korting op professionele Powertools van Milwaukee. Blijf koel en fris met ventilatoren en mobiele airco's of hou het luchtig met verfrissende werkkleding. Je kunt ook direct een kijkje nemen bij onze overige klusdeals.
Nog meer voordeel? Schrijf je dan snel in voor de Quofi nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de beste klusdeals!

 

Zit jij er deze zomer behaaglijk en comfortabel bij? Of stromen de zweetdruppels van je rug? Waarom afwachten? Met de Quofi Zomerdeals haal je alles in huis om deze zomer met een glimlach te doorstaan. Laat die thermometer maar omhoog schieten, want jij blijft ongeacht de hitte lekker koel. 

 

 

Verkoeling en afkoelen

 

 

Kleding en bescherming

 

 

Milwaukee Zomerdeals

 

Bekijk ook onze andere deals


Zet je groene vingers aan de slag!
Altijd de beste tuinacties 

Lente tuinacties

Trek je tuinbroek aan, doe de handschoenen aan en bind je kniebeschermers om. Het is weer tijd om de tuin in te gaan. Het buitenseizoen is begonnen en met de Lente tuindeals kun je meteen een goede start maken in het nieuwe groen-seizoen.  Ga direct naar de tuinacties >

Quofi - makita deals
Voor de echte Makita fan!
Loopt t/m 30 september 2022

Makita Cadeauwinkel 🎁 Koop. Kies. Krijg

Kies dit kwartaal een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel na registratie van aankoop van een Makita uit het actie-aanbod. 🔔 looptijd 1 april 2022 t/m 30 juni 2022, punten vervallen na 31-7-22 en kunnen niet meer ingewisseld worden.

Klik hier voor alle actievoorwaarden >
Bekijk hier het actie-aanbod vanuit Quofi >

 

Snickers korte werkbroeken
Korte werkbroekendeal
Loopt t/m 30 september 2022

Korte werkbroeken in actie

Kun je al een korte broek aan met werken? Ja! Deze zomer loop je in een korte werkbroek van Snickers, Tricorp of Mascot met korting. Bekijk hier het actie-aanbod >

 


Magazijn Opruiming
Wij ruimen flink op

We halen de bezem door het magazijn

Wees er op tijd bij, want tijdens de Magazijn Opruiming geldt op=op. De prijzen die tijdens de opruiming gelden worden teruggezet op de adviesprijs zodra een artikel uitverkocht is. Alle kortingen die gelden op de actieproducten worden direct getoond op de website en worden automatisch in de winkelwagen verwerkt.

 

Powertooldeals op Quofi.nl
Powertooldeals
Scherp geprijsde machines

Voor extra power voor de klus

Heeft je klus wat extra power nodig? Mooi dan ben je bij Quofi aan het juiste adres. Want wij hebben professionele machines van HiKOKI, Makita, Bosch, Spit Paslode en Milwaukee in huis waar jij heel wat klussen mee kunt klaren. Bekijk ons assortiment extreem scherp geprijsde powertools.

 

Bosch prodeals - gratis accu bij je 18V machine
Gratis Bosch machines bij Bosch
Loopt t/m 31 augustus 2022

Hoe vraag je die gratis Bosch accu aan?

KKoop een 18V machine of kit van minstens € 159,00 (excl. BTW) factuurprijs en krijg een GBA 18V 4,0 Ah accu gratis. Alleen geldig voor aankopen tussen 01.05.2022 en 31.08.2022. Bekijk hier het actie-aanbod >