Yale smart living | Controle over jouw huis, altijd en overal

Yale smart living

Yale Smart Living geeft je de controle over de veiligheid van je huis, waar je ook bent. Met Yale Smart Living kun je alarmsystemen, deursloten, camera’s en rookmelders aan elkaar koppelen en bedienen en beheren via een handige App. Yale Smart Living systemen zijn kant-en-klare alarmkits bestaande uit een Smart Hub (basisstation) en zijn eenvoudig uit te bereiden met handige accessoires. Jij bepaalt wat je wilt beveiligen.

Yale Smart Living: Smart Home App | Installeren | Accessoires | Alle producten | Yale 


Eenvoudig te installeren

De kant-en-klare alarmkits bevatten alle middelen die je nodig hebt om ze te installeren. De accessoires zijn draadloos, kabels trekken is niet nodig. Ook zijn de accessoires voorgeprogrammeerd en gekoppeld aan de Smart Hub. Verbind de Smart Hub met het internet en de rest is vanzelf gekoppeld.

Accessoires

jij bepaalt op welke punten jij je huis wilt controleren en beveiligen. Yale Smart Living heeft een aantal standaard alarmkits welke je kan uitbreiden met accessoires, zoals rookmelders, camera's, deursloten en meer.

Yale Smart Living bewegingssensoren

Yale Smart living beweggingssensor

De bewegingssensor registreert met behulp van infrarood en activeert de sirene direct. Een aantal sensoren hebben ook camera’s: deze kunnen foto’s sturen van de situatie.

> Naar alle bewegingssensoren

Yale Smart Living rookmelder

Yale Smart living rookmelder

In geval van rook en brand activeert het alarm, wordt de interne sirene van de Smart Hub geactiveerd en ontvang je meldingen op je smartphone.

> Naar de rookmelder

Yale Smart Living WiFi-camera's

Yale Smart living WiFi camera

Met de WiFi-camera kun je vanaf je smartphone of tablet je huis bekijken. Je kunt via de App de camera draaien, zoomen en ermee spreken of luisteren.

> Alle WiFi camera's

De controle over je huis via je smartphone

Op het werk, op vakantie of bij familie, met de Smart Home App kun je de gekoppelde producten van je Smart Hub altijd en overal bedienen en beheren.

De mogelijkheden:

  • In één app al je beveiligingssystemen inzien. Je kunt ook op afstand alarmen in- of uitschakelen.
  • Je kunt livebeelden van je huis bekijken, zodat je weet of je kind al thuis is.
  • Meldingen wanneer er een indringer of rook wordt gesignaleerd, je hoeft de App dus niet altijd open te hebben.

Download de Smart home App

Smart living app via appstore  Smart living app google play store

Werking app

Yale Smart Living

 

Over Yale

Yale is één van de oudste en bekendste merken in de slotenindustrie. Het bedrijf is opgericht in 1843 en is in 2000 overgenomen door Assa Abloy. Het bedrijf richt zich al ruim 200 jaar op de beveiliging van huizen en waardevolle bezittingen met behulp van kluizen, hangsloten en bagagesloten. Yale trekt het beveiligen van huizen steeds verder door en is volop aan het innoveren op het gebied van beveiligde sloten tot aan camerasystemen.

Yale smart living producten

> Yale Smart Living - smartphone alarmsysteem > Yale Smart Living - WiFi - Camera 303 > Yale Smart Living - binnensirene
> Yale Smart Living - smartphone alarmsysteem - lite > Yale Smart Living - bewegingssensor > Yale Smart Living - stekkerschakelaar
> Yale Smart Living- smartphone alarmsysteem - camera > Yale Smart Living - bewegingssensor camera > Yale Smart Living - afstandsbediening
> Yale Smart Living - WiFi - Camera 301 > Yale Smart Living - rookmelder > Yale Smart Living - bedieningspaneel

Yale Smart Living

Over Yale

Yale is één van de oudste en bekendste merken in de slotenindustrie. Het bedrijf is opgericht in 1843 en is overgenomen door Assa Abloy sinds 2000. Het bedrijf richt zich al ruim 200 jaar op de beveiliging van huizen eb waardevolle bezittingen met behulp van kluizen, hangsloten en bagagesloten. Yale trekt het beveiligen van huizen steeds verder door en is volop aan het innoveren op het gebied van beveiligde sloten tot aan camerasystemen.

Yale smart living producten

Alarmsystemen

Camera's

Bewegingssensoren

Rookmelder

Accessoires