Winactie

Quofi winweek van 11 t/m 15 mei 2020

Quofi winweek van 11 t/m 15 mei 2020

Jij wordt toch ook blij van cadeautjes? Zeker nu je al wekenlang aan je huis gekluisterd zit willen we je wat extra power geven! Daarom organiseren wij van 11 t/m 15 mei (2020) de Quofi winweek op onze Instagram. 5 dagen lang maak je elke dag kans op een spetterende klusprijs van één van onze topleveranciers Altrex, Makita, Bahco, Yale en HiKOKI. Denk groots, want we verloten onder andere een machine, een camera en zelfs een ladder!

Niks is te gek! Maar je moet er nog wel iets voor doen.

Tip: om te winnen moet je ons in ieder geval volgen op Instagram, dus doe dat maar meteen!


 

Zo werkt het:

Eens kijken hoe het zit met jouw kluskennis!

We plaatsen in de week van 11 t/m 15 mei iedere dag een post op onze Quofi instagram met het klusproduct dat je kunt winnen. Over het klusproduct of over de betreffende leverancier stellen we een vraag die jij moet beantwoorden. Heb je de vraag goed én volg je ons op instagram dan maak je kans om het artikel te winnen!

Nog even op een rijtje - Zo maak je kans:

  1. Om te kunnen winnen moet je @Quofi_nl volgen op Instagram. Dus doe dit alvast!
  2. Beantwoord de vraag over het product of leverancier van die dag in een comment onder de post!
  3. Heb je het antwoord goed (en volg je ons) dan maak je kans om het product van die dag te winnen.
  4. Heb je maandag niet gewonnen? Niet getreurd er zijn nog dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om kans te maken op andere spetterende prijzen!

Goed om te weten:

  • Het product van maandag wordt verloot onder de mensen die op maandag het antwoord goed hebben beantwoord en Quofi_nl volgen op instagram. Het product van dinsdag wordt onder de volgers die het goede antwoord hebben geven op de vraag van dinsdag verloot, et cetera.
  • Het product en de vraag die op maandag worden gepost kun je alleen op maandag winnen en beantwoorden. Antwoorden die op dinsdag worden gegeven tellen niet meer mee. Maar op dinsdag is er weer een andere winronde 😉
  • Het juiste antwoord wordt de volgende dag in onze story op instagram bekend gemaakt.
  • Als je de gelukkige winnaar bent (YES) dan krijg je dat de volgende dag te weten via onze Story op Instagram. We nemen daarna contact op via een DM voor je gegevens!