De actie waar je voor kwam is helaas afgelopen. Maar geen zorgen, we hebben diverse andere acties lopen. Kijk op onze homepage voor de huidige acties en houd onze nieuwsbrief of Social Media in de gaten om als eerste de nieuwste deals te zien.

Wat houdt de Mega Inkoopactie in?

Samen met onze leveranciers en fabrikanten kijken wij altijd naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Zo ook wanneer een ideale inkoopactie zich voordoet. Samen met Makita en HiKOKI hebben wij gekeken welke producten het meest populair zijn. Door vervolgens massaal in grote volumes in te kopen kunnen wij de hardlopers nu tijdelijk voor een ongekend lage prijs aanbieden. Dit aanbod geldt enkel tijdelijk en wordt niet herhaald. Omdat wij dagelijks werken aan de beste deals op de beste producten worden er met regelmaat inkoopacties geregeld, waarbij steeds nieuwe populaire producten de revue passeren.

Het grootste voordeel met de grootste voorraad

Quofi heeft een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 100.000 artikelen die direct vanuit eigen voorraad leverbaar zijn. Daarnaast krijgen wij dagelijks nieuwe leveringen binnen waardoor wij toegang hebben tot meer dan 300.000 artikelen die binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. Hierdoor heeft Quofi één van de grootste voorraden van Nederland waarbij een zeer groot segment direct verzonden kan worden. Onze grootse voorraad betekent voor jou als klant het grootste voordeel!