Makita Powertool deals

Bespaar jezelf tijd, kosten en moeite met de Makita Powertool deals. Wij geven extra korting op diverse Makita powertools om jouw leven en werk een stuk simpeler te maken. Met keuze uit 24 extra voordelige actieartikelen en nog 1457 overige Makita producten heb je altijd het juiste apparaat voor de juiste klus. Verleg de grenzen met het krachtige 18V accu-systeem en ga zelfverzekerd aan de slag.

Lees meer >

 

Makita Corporation geschiedenis

Wat wij nu kennen als Makita Corporation begon in 1915 als Makita Electric Works in Japan. In het begin verkocht men verlichting materiaal, motoren en transformers. Toen men in 1958 een draagbare elektrische schaaf lanceerde was het lot besloten. Een jaar later werd Makita Electric Works een fabrikant van elektrisch gereedschap. In 1969 werd de 6500D gelanceerd, wat in weze een accu-boormachine was en zelfs het allereerst herlaadbare accu-gereedschap. Hierna volgde al snel meerdere modellen accu-gereedschap, waaronder de allereerste Ni-Cd boormachine en de eerste Ni-Hybride accu boor. In 2005 kwam daar uiteindelijk de allereerste Li-ion accu-slagmoersleutel bij.

Makita toen en nu

Dat Makita een koploper was in de ontwikkeling van elektrisch gereedschap mag duidelijk zijn. Waar zij vaak de eerste waren met verschillende accu-technieken, hebben zij ook een stempel op de markt gezet met hun beschikbaarheid. Zodra Makita internationaal zijn producten ging aanbieden, was het slechts een kwestie van tijd tot er fabrieken over de hele wereld zouden verschijnen. Tegenwoordig fabriceert de powertool-gigant zijn producten in China, Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Duitsland, Roemenië en Engeland. Vanuit deze fabrieken wordt aan de wereldwijde vraag aan machines voldaan. 

Het Makita aanbod

Makita Corporation biedt zijn producten inmiddels aan onder 3 merken: Makita, Dolmar en Maktec, waarbij Makita de meest bekende is binnen Europa. Het productaanbod kan onderverdeeld worden in vijf hoofdgroepen: draadloze machines, powertools, benzinemotor gereedschap, accu's en accessoires. In deze 5 groepen wordt het complete assortiment van producten verdeeld. Omdat Makita grondlegger is in vele aspecten van de accu-technieken die gebruikt worden in hedendaagse accu-machines, wordt deze tak van producten apart gehouden van de rest. Het volledige assortiment dat bij Quofi verkocht wordt, staat momenteel op 1481 verschillende producten. Dat is ruim voldoende om de meest uiteenlopende projecten met succes af te kunnen ronden.