Klussen in de zomer met Quofi

We zijn steeds bewuster bezig met energie. De verwarming gaat wat vaker een standje lager, er worden warmtepompen geplaatst en zonnepanelen zijn tegenwoordig een normaal beeld in de straat. Ook in huis kun jij enkele aanpassingen maken om energiezuinig te leven en te klussen. Het is hierbij tegenwoordig niet meer nodig om in te leveren op gemak, prestaties of comfort.

Energiezuinig wonen assortiment

Waar start jij mee om te besparen? Wij helpen je op weg!

Alles wat je moet weten en hebben voor een zorgeloos (t)huis

Buitenklussen klusadvies
Ga naar ons Gardena assortiment
Ga naar Kluasadvies energiebesparen
Eglo assortiment

Met deze klussen kun je ook aan de slag

Besteed je vakantiedagen nuttig, maak gebruik van het mooie weer, want deze klussen staan nog op je te wachten:

Ga naar de Quofi verfwinkel
Ga naar het Quofi tuinassortiment
Veilig wonen met Quofi
Verkoelende zomerdeals

Deze handige tools en gereedschappen maken het klussen nog makkelijker!

Ladders en trappen van Altrex
Handige opbergers van Stanley
Bekijk hier onze favoriete werkschoenen
Beste kruiwagens en andere transporthulpjes

🎵 Grote klusjes, kleine klusjes...

Het zou de nieuwe top-40 hit kunnen zijn van Trafassi, als die ook van plan zou zijn om eens uitgebreid te gaan klussen tijdens de vakantie. Voor zowel de grote klussen, als de kleine klussen staat Quofi voor je klaar met Klusadvies en een enorm assortiment van A-merk gereedschap en klusmateriaal. Om je nog beter op weg te helpen zijn diverse producten ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Bestel jij je nieuwe spullen voor 21.30 uur? Dan mag je deze de volgende werkdag in ontvangst nemen. Zo kun je jouw project vlot door laten lopen en is er meer tijd om lekker te genieten van het heerlijke weer.

De tuin, het huis, alles komt aan bod

De zomerperiode is een ideaal moment om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan. Grotere klussen zoals het schilderwerk bijwerken kunnen nu gedaan worden zonder vrees voor regen of extra lange droogtijden. Maar ook de verbouwing aan de badkamer of het opknappen van het tuinhuisje kan nu aangepakt worden. Eigenlijk is er geen klus, groot of klein, die op zich hoeft te laten wachten. Tijdens de vakantie heb je wellicht ook de tijd om het huis voor te bereiden op de natte en koude periode die straks komt. Kitranden en tochstrips kunnen vervangen worden terwijl je de isolatie vervangt op zolder om minder te hoeven stoken in de winter. Controleer ook het houtwerk voor houtrot, hier hebben we een uitgebreid klusadvies over houtrot voor geschreven.