Laat je heerlijk avondje niet bederven - bestel op tijd!

De razend drukke november- en decemberdagen zijn in aantocht. Iedereen is druk bezig met het inslaan van cadeautjes voor Sinterklaas en Kerstmis. We doen er alles aan om jouw cadeautjes op tijd bij jou te bezorgen. Echter is er een extra piek wat betreft bestellingen bij ons en onze vervoerder PostNL rondom deze dagen. Het is dus mogelijk dat jouw pakketje vertraging oploopt.

Natuurlijk proberen wij en PostNL alsnog jouw bestelling op tijd bij jou te bezorgen al moeten we soms een uurtje langer werken ;). Lukt dit toch niet? Dan proberen wij jou zo goed mogelijk te informeren over wanneer je jouw pakketje kunt verwachten! Om ervoor te zorgen dat jouw heerlijke avondje niet bederft hebben we een paar tips:

Om ervoor te zorgen dat jouw heerlijke avondje niet bederft hebben we een paar tips:

  1. Begin op tijd met zoeken en bestellen. Je kunt je cadeautje maar alvast in huis hebben!
  2. Al iets in gedachten? Kijk naar de levertijd in de webshop. Deze kan namelijk langer zijn dan de normale levertijd.
  3. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, we houden je op de hoogte van eventuele aanbiedingen en slimme bestelmomenten.
  4. Bestel zoveel mogelijk in 1 keer. Hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans is dat je alles op tijd in huis hebt. Natuurlijk is dit ook een stuk milieuvriendelijker, want het scheelt namelijk weer een ritje.
  5. Vragen over wanneer je pakketje binnenkomt? Hou dan de track & trace van de order in de gaten, heb je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op via (013) 465 33 55 of info@quofi.nl