Domotica | Slim toegang verlenen

Domotica slim toegang verlenen

Letterlijk vertaald betekent domotica huisautomatisering, wat bestaat in vele varianten. Bij domotica verbind je een aantal basissystemen in huis slim met elkaar, waardoor je elektronica met je smartphone of computer op afstand kunt bedienen en controleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedienen van het licht, deurbeslag, cilinders, raambeslag of een melding ontvangen wanneer er sprake is van inbraak.

Bij Quofi.nl hebben we domotica in de vorm van slimme toegangs- en alarmsystemen die je kunt bedienen met behulp van een app, tags, vingerafdrukken etc. Onze slimme toegangssystemen maken het elektronisch openen, sluiten, controleren en automatiseren van ramen en deuren mogelijk. De alarmsystemen geven je de controle via je smartphone over de veiligheid van je huis, waar je ook bent.

Quofi’s domotica assortiment

Wat hebben we in huis: geautomatiseerde deursloten, raamopeners en alarmsystemen.

CES Easy - slim toegangsverleningsconcept

Yale smart living alarmsysteem

Voordelen voor nu en in de toekomst

Op korte termijn zijn de voordelen van domotica vooral gemak en het gevoel van controle. Maar kijk je naar de toekomst dan kan domotica bijdragen aan het langer thuis wonen.

Pluspunten van domotica:

  • Een veilig gevoel, op afstand dat ene vergeten raam toch nog sluiten.
  • Sleutels vergeten? Geen probleem, met de app open je de deur.
  • Slecht ter been? Je kunt de deuren en ramen op afstand openen en sluiten.
  • Je kunt familieleden koppelen aan apps en hen een melding laten ontvangen wanneer er sprake is van inbraak of brand.
  • Via je smartphone binnenshuis een kijkje nemen.

Zelf installeren

Onze domoticasystemen zijn gemakkelijk zelf te installeren. Je hoeft geen kabels te trekken en de meeste systemen werken met een batterij. Tegen de tijd dat de batterij leeg raakt krijg je daar op tijd een melding van. Mocht je er zelf niet uitkomen met de handleiding dan kun je gebruik maken van montage- en installatieservice.

Onze domotica merken

Als het gaat om veiligheid is het erg belangrijk om met de juiste producten te werken. Daarom bieden we alleen de meest betrouwbare merken aan, zoals CES, Assa Abloy, Yale, Nemef, Dom, Evva, Simons Voss, Winkhaus en HMB.

Meer informatie nodig?

Heb je meer vragen over domotica of heb je interesse in specifieke informatie voor jouw thuissituatie? Stel je vraag dan via de chat, bel ons via 013-465 33 33 of neem contact op via info@quofi.nl