Gooi met een gerust hart de deur achter je dicht. Met ons robuuste raam- en deurbeslag is jouw huis goed afgesloten en beveiligd met topkwaliteit cilinders en sloten. Bovendien past jouw woonstijl helemaal bij jouw eigen unieke inrichting. Duik in de wereld van raam- en deurbeslag en vergeet de cilinders en sloten niet.

Deurbeslag

Raambeslag

Cilinders en sloten

Deurbeslag voor je interieur

Ga je voor een nieuwe look? Puntjes op de i zetten? Of is het tijd dat het oude slot in de achterdeur vervangen wordt? Met deurbeslag van goede kwaliteit combineer je veiligheid en stijl in een tijdloze combinatie die jouw woonstijl helemaal compleet maakt. Voor elke deur is verschillend beslag beschikbaar. Je kunt kiezen voor enkele verschillende soorten deurkrukken of juist meerdere verschillende scharnieren. Afhankelijk van het beoogde doel. Plaats een cassette met een ingebouwd slot en je sluit jouw kostbare bezittingen veilig af achter slot en grendel.

Raambeslag

Of je nou juist het raam op een kier wil zetten of de ramen stevig op slot wil doen. Goed raambeslag maakt het afsluiten veilig, terwijl het openen juist soepel en vloeiend blijft gaan. Quofi biedt een uitgebreid aanbod van zowel deurbeslag als raambeslag. Zo kun je met een gerust hart het huis verlaten, wetende dat alle ramen stevig en veilig gesloten zijn. In de Deurbeslag Specials actie vind je bodemprijzen op topmerken raambeslag inclusief diverse accessoires.