Heeft jouw reciprozaag het zojuist begeven of maakt jouw boormachine alleen nog maar gaten in pakjes boter? Hoog tijd voor nieuwe machines. Perfecte timing voor de Powertool Uitverkoop dan! Absolute A-merken en topproducten met een extreme korting. Alles is geprijsd om uit te verkopen en moet weg! Dus sla snel je slag voor het weg is. Op=op!

De Uitverkoop is een tijdelijke actie en geldt enkel zolang de voorraad strekt. Op=op!

Zoek op merk

Powertool Uitverkoop

In één klap besparen en je werk makkelijker maken. Dat is natuurlijk een no-brainer. Tijdens de Powertool Uitverkoop profiteer je van fikse korting op diverse topmerken zoals Bosch, Festool, HiKOKI en Makita.

Aan de slag met extra power!

Wordt het tijd om dat oude tuinhuis in stukken te zagen? Of juist om de nieuwe planken op maat te zagen? Met een afkortzaag, decoupeerzaag of een reciprozaag zaag je hout, aluminium en zelfs kunststof perfect op maat. Nog even afwerken met je nieuwe schuurmachine en een nieuw gaatje boren met de nieuwe boormachine en de klus is weer geklaard. En het mooiste van alles, je hebt de klus geklaard met extra korting omdat je je slag hebt geslagen tijdens de Powertool Uitverkoop!

Welke klus ga jij oppakken?

Elektrisch gereedschap in de uitverkoop!

Wie kan nog zonder zijn Powertools? In de Uitverkoop vind je daarom diverse topmachines met de laagste prijs ooit. Alles moet weg, dus tot en met 16 april geldt op=op! Wacht dus niet te lang en scoor zo snel mogelijk je voordeel zodat je direct verder kunt met je product, als aanvulling op je gereedschap of als voorbereiding op een grote klus.