Quofi.nl timmert aan de weg

Bouwshoponline.nl wordt Quofi.nl!

Al in 2017 is Bouwshoponline.nl onderdeel geworden van Quofi, maar werd voorgezet onder de oude, vertrouwde naam. Om de klant nog beter van dienst te zijn is er echter nu voor gekozen om de krachten te bundelen en beide webshops samen te voegen. Per 1 september 2022 zal Bouwshoponline.nl dan ook verdergaan onder de naam Quofi.nl.

Het samenvoegen van de twee kluswebshops betekent voor de klant vooral een nóg betere service. Omdat alles onder één dak zit kan er een gerichter en groter assortiment aangeboden worden, terwijl de kwaliteit en service van zowel Bouwshoponline.nl als Quofi.nl behouden blijft.

Vanaf 1 september zal het assortiment en de voorraad op Bouwshoponline dan ook niet meer bijgewerkt worden. Klanten worden vanaf dat moment verwelkomd op het platform van Quofi.nl. Uiteindelijk zal het niet meer mogelijk zijn om bestellingen te plaatsen op Bouwshoponline.

Over Quofi.nl

Bij Quofi.nl vind je alles voor de kleine en grote klus rondom het huis. Met ruim 30.000 artikelen, 150 orders per dag en 10.000 mooie klantreviews op Kiyoh is Quofi.nl dan ook niet meer weg te denken uit de online kluswereld.  Ze helpen de doe-het-zelver aan de beste spullen en geven je advies met behulp van klusadviezen, stappenplannen, keuzehulpen en gespecialiseerde klantenservice. Wil je snel aan de slag? Geen probleem: op werkdagen voor 21.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Vervolg je zoektocht: