De actie waar je voor kwam is helaas afgelopen. Maar geen zorgen, we hebben diverse andere acties lopen. Kijk op onze homepage voor de huidige acties en houd onze nieuwsbrief of Social Media in de gaten om als eerste de nieuwste deals te zien.

Get the (Formani) Basics met 25% korting tijdens de Stunt 10-daagse

Geef je woning een nieuwe look met exclusief, stijlvol en toch betaalbaar deurbeslag tijdens de Formani Stunt 10-daagse. Van deurklinken voor de woonkamer tot aan sloten en garnituur voor de WC in de kleur en vorm die bij jou past. De gehele Formani BASICS serie is verkrijgbaar in het zwart, RVS, goud, gun metal en brons en scoor je op Quofi.nl van 17 t/m 26 juni 2022 met 25% korting

alle formani basics
Formani basics deurklinken
Formani basics rozetten en cilinderplaatjes
alles van formani

BASICS zwart 

BASICS RVS

BASICS Goud

BASICS Brons

BASICS Gunmetal

Formani zwart beslag
Quofi basics RVS beslag
Formani gunmetal
Quofi basics goud beslag
Quofi brons deurbeslag

Quofi.nl stunt 10-daagse

Klussen is een stuk leuker als je er niet al je spaargeld aan hoeft te besteden. Daarom heeft Quofi.nl aan het einde van elke maand de Super Stunt 10-daagse in het leven geroepen. 10 dagen lang profiteer jij van extra korting op bijvoorbeeld opbergers, lijmen, kitten, afdekvliezen, schoenen en meer. Elke maand een ander assortiment. Wil je als eerste deze super deal in je mailbox hebben? Meld je dan aan voor de Quofi.nl nieuwsbrief.